Em destaque

Queques delicados

Ingredientes

Açúcar 6 colheres de sopa
Leite 7 colheres de sopa
Manteiga derretida 1 colher de sopa
Farinha 1 1/2 chávena
Fermento 1 colher de chá
Ovos 2

Preparação

Bate-se os ovos muito bem com o açúcar.
Junta-se a manteiga, o leite e por fim a farinha com fermento, tudo muito bem misturado.
Deita-se a massa em forminhas untadas com manteiga.
Depois de cozidos desenforma-se ainda quentes e envolve-se em açúcar.

Dicas

Ingrediente ne’ebé presiza: Masin-midar – 6 kanuru sopa niaSusubeen – 7 kanuru sopa niaManteiga been – 1 kanuru sopa niaFariña –xíkara 1 ½Fermentu – 1 kanuru ki’ikoan niaManu-tolun – 2Preparasaun:Baku di’ak manu-tolun ho masin-midar, kahur ho manteiga, susubeen no ikusmai fariña no fermentu, kahur hamutuk ho di’ak. Tau iha forma unta ho manteiga. Hafoin tasak tiha, hasai husi forma no kari masin-midar.
Receita do parceiro
Guilhermina Andrade

Em destaque