Em destaque

Bolo Arbiro

Ingredientes

Açúcar 2 chávena
Manteiga 1 chávena
Farinha 3 chávena
Leite 1 chávena
Fermento 1 colher de sopa
Ovos 4

Preparação

Bate-se o açúcar com a manteiga.
Seguidamente adiciona-se os ovos (um de cada vez) e depois a farinha, o fermento em pó e por fim o leite.
Vai ao forno em forma untada com manteiga.
Este bolo pode levar frutas cortadas aos bocados.

Dicas

Ingrediente ne’ebé presiza: Masin-midar – Xíkara ruaManteiga – Xíkara ruaFariña – Xíkara toluSusubeen – Xíkara idaFermentu – 1 kanuru ki’ikoanManu-tolun – 4 Preparasaun: Baku hamutuk masin-midar ho manteiga, tuirmai tau manu-tolun (tau ida-idak) no depois fariña, fermentu i ikusliu susubeen. Lori ba fornu iha forma ne’ebé unta ho manteiga. Bele tau mos ai-fuan ko’a halo pedasu ki’ik.
Receita do parceiro
Guilhermina Andrade

Em destaque