Em destaque
Bolinhos de laranja
Gastronomia | Internacional |
Tipo de prato | Bolos |
Tempo | |
Dificuldade | |
Doses | 4 |
Ingredientes
Farinha | 250 g |
Açúcar | 250 g |
Ovos | 4 |
Sumo e casca de laranja | 2 |
Fermento | 1 colher de chá |
Preparação
Unte com a manteiga forminhas.
Numa tigela, bata as gemas com açúcar, junte-lhes a raspa e sumo das laranjas, a farinha misturada com fermento e as claras batidas em castelo.
Deite nas forminhas e leve a cozer em forno médio.
Dicas
Ingrediente ne’ebé presiza:
Fariña – 250 grMasin-midar – 250 grManu-tolun – 4Sumu no sabraka kulit – 2Fermentu – 1 kanuru ki’ikoan nia
Preparasaun:Unta forma ho manteiga. Iha tijela ida, baku manu-tolun nia kinur ho masin-midar kahur ho sumu no sabraka nia kulit, fariña kahur ho fermentu no manu-tolun nia mutin baku halo kastelu. Tau iha forma sira no lori ba fornu ho temperatura médiu.
Receita do parceiro
Guilhermina Andrade