Bate-se a manteiga com o açúcar. Junta-se as gemas, o leite, a farinha e o fermento. Acrescenta-se o vinho e por fim as claras em castelo. Junta-se depois as frutas e leva a cozer em forma untada com manteiga e polvilhada com farinha.
Dicas
Masin-midar – 250 grManteiga – 125 grFariña – 250 grFermentu – 1 kanuru ki’ikoansusubeen – 2 dlViñu Porto nia – 1 dlNozes – 3 kanuru sopa niaAmêndoas – 2 kanuru sopa niaAi-fuan kristalizada – 3 kanuru sopa niaManu-tolun – 2
Preparasaun:Baku manteiga ho masin-midar no tau mos manu-tolun nia mutin, susubeen, fariña, fermentu no viñu, ikusliu manu-tolun nia mutin baku halo kastelu. Hafoin ne’e, tau ai-fuan sira no lori ba tein iha forma ida unta ho mantiga no povilla ho fariña.