Em destaque
Torta de laranja
Tipo de prato | Bolos |
Tempo | |
Dificuldade | |
Doses | 4 |
Ingredientes
Açúcar | 250 g |
Farinha Maizena | 4 colheres de chá |
Raspa de laranja | 4 colheres de chá |
Ovos | 4 |
Preparação
Mistura-se todos os ingredientes sem a batedeira.
Vai ao forno num tabuleiro forrado com papel vegetal bem untado com manteiga.
Dicas
Ingrediente ne’ebé presiza:
Masin-midar -250 gr
Fariña Maizena – 4 kanuru ki’ikoan
Sabraka nia kulit – 4 kanuru ki’ikoan
Manu-tolun – 4
Preparasaun:
Kahur hamutuk ingrediente sira, lalika uza batedeira, no tau iha tabuleiru ida ne’ebé fora ho papél vejetál ne’ebé unta ho manteiga no lori ba fornu.
Receita do parceiro
Guilhermina Andrade