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Palitos de Queijo
Gastronomia | Internacional |
Tipo de prato | Salgados |
Tempo | |
Dificuldade | |
Doses | 4 |
Ingredientes
Farinha | 1000 g |
Queijo ralado | 100 g |
Manteiga | 4 colheres de sopa |
Sal | 2 colheres de sopa |
Mitching | 1 colheres de sopa |
Ovos | 3 |
Preparação
Mistura-se a farinha com o queijo ralado. À parte tem-se um copo de água morna onde se junta a manteiga, sal e mitching.
À parte bate-se os ovos.
Depois de bem batido junta-se a farinha e os outros ingredientes. Amassa-se muito bem, estende-se a massa e corta-se em palitos.
Frita-se em óleo.
Dicas
Ingrediente ne’ebé presiza:
Fariña – 1 kgKeiju raladu - 100 grManteiga – 4 kanuru ki’ikoanMasin – 2 kanuru ki’ikoanMitching – 1 kanuru sopa niaManu-tolun – 3
Preparasaun:Kahur hamutuk fariña no keiju raladu. Iha fatin seluk, tau bee manas kopu ida ho manteiga, masin no mitching. Hafoin baku manu-tolun halo di’ak hafoin kahur farina no ingredient seluk. Amasa halo didi’ak , estende massa no ko’a hanesan palitu. Sona iha mina.
Receita do parceiro
Guilhermina Andrade