Em destaque

Palitos de Queijo

Ingredientes

Farinha 1000 g
Queijo ralado 100 g
Manteiga 4 colheres de sopa
Sal 2 colheres de sopa
Mitching 1 colheres de sopa
Ovos 3

Preparação

Mistura-se a farinha com o queijo ralado. À parte tem-se um copo de água morna onde se junta a manteiga, sal e mitching.
À parte bate-se os ovos.
Depois de bem batido junta­-se a farinha e os outros ingredientes. Amassa-se muito bem, estende-se a massa e corta-se em palitos.
Frita-se em óleo.

Dicas

Ingrediente ne’ebé presiza: Fariña – 1 kgKeiju raladu - 100 grManteiga – 4 kanuru ki’ikoanMasin – 2 kanuru ki’ikoanMitching – 1 kanuru sopa niaManu-tolun – 3 Preparasaun:Kahur hamutuk fariña no keiju raladu. Iha fatin seluk, tau bee manas kopu ida ho manteiga, masin no mitching. Hafoin baku manu-tolun  halo di’ak hafoin kahur farina no ingredient seluk. Amasa halo didi’ak , estende massa no ko’a hanesan palitu. Sona iha mina.
Receita do parceiro
Guilhermina Andrade

Em destaque